Vilkår

Disse vilkårene utgjør sammen med din (heretter Kunden) bestilling og en ordrebekreftelse avtalegrunnlaget for kjøp og bruk av varer og tjenester levert av Merkmini.no (heretter kalt Merkmini.no). For å kunne handle på Merkmini.no må man akseptere våre generelle vilkår.

1. Parter

Kunden: Personen som er lagt inn som kjøper i bestillingen
Selger: Merkmini.no

2. Beskrivelse av produktet

Informasjon om produktet og dets egenskaper finnes på nettsidene til Merkmini.no. Under seksjonen «spørsmål og svar» er det beskrevet produktets egenskaper og hva Kunden kan forvente. Det er viktig at Kunden leser bruksanvisningen som følger navnelappene slik at produktet brukes riktig. Fargen på lappene kan avvike noe fra hva Kunden oppfatter på sin skjerm ved bestilling.

3. Pris og leveringstid

Alle priser på nettsidene til Merkmini.no er oppgitt inklusive 25% merverdiavgift (mva) og i norske kroner. Det er fri frakt på alle bestillinger og leveringstiden er 2 virkedager fra ordren er ferdig trykket. Ordre trykkes normalt samme dag som de mottas.

Merkmini.no leverer til adresser i hele Norge. Levering anses skjedd når Kunden, eller noen på Kundens vegne, fysisk har fått varen i sin besittelse. Så snart Kunden har mottatt varen bør Kunden undersøke om leveransen samsvarer med ordrebekreftelsen og at varene er i orden.

Ved tilfeller av skrive- eller trykkfeil av betydning kan Merkmini.no slette eller avvise denne delen av ordren. Dette gjelder selv om du har mottatt en ordrebekreftelse.

4. Bestilling og avtaleinngåelse

Bestillingen er bindende fra det øyeblikket du har sendt bestillingen og den er bekreftet registrert. Merkmini.no sender automatisk ut en ordrebekreftelse når kundens ordre er mottatt. Kunden forplikter å kontrollere at ordrebekreftelsen stemmer med bestillingen hva gjelder pris, antall, produkt og innhold.

5. Betaling

Merkmini.no kan motta betaling via Visa eller MasterCard. Du kan også velge å betale med faktura. Vår betalingsløsning er levert av Klarna.

6. Reklamasjon

Hvis leveransen ikke er i samsvar med den medfølgende følgeseddel eller Kunden oppdager feil ved varen, må Kunden innen rimelig tid gi beskjed/reklamere. Det skal i reklamasjonsmeldingen angis hva slags feil eller mangel som påberopes.

Ved reklamasjon, ta kontakt med vår kundeservice på kundeservice@merkmini.no.

Merkmini.no sitt mangelansvar følger forbrukerkjøpslovens bestemmelser. Hvis det foreligger en mangel etter loven har Merkmini.no rett til å tilby retting eller omlevering. Dersom Merkmini.no sørger for slik retting eller omlevering i samsvar med forbrukerkjøpsloven, kan det ikke kreves prisavslag eller heving av kjøpet.

Merkmini.no er uten ansvar for direkte eller indirekte tap kjøper påføres grunnet force majeure hendelser, herunder streik, lockout, krig, brann, naturkatastrofer, stans i levering av teletjenester eller elektrisitet, m.m. Kjøpet kan heves helt eller delvis dersom slike forhold har varig karakter. Dersom force majeure hendelsene har midlertidig karakter kan begge parter kreve leveringstiden utsatt.

7. Angrerettloven

Med mindre kjøpet er unntatt fra angrerett, kan Kunden angre kjøpet av varen i henhold til angrerettloven. Dette innebærer at Kunden kan gå fra avtalen dersom du melder fra om dette senest 14 dager etter at du mottok varen.

Det ikke er angrerett på produkter som er fremstilt etter Kundens spesifikasjoner eller som har fått et tydelig personlig preg, jf. angrerettloven § 22, første ledd, bokstav e. Dette vil typisk gjelde navnelapper.

8. Behandling av personopplysninger

Følgende personopplysninger lagres og formålet med dette:

a) Navn og adresse: Brukes til forsendelses i forbindelse med bestilling av varer.
b) Telefon og e-post: Brukes til å kontakte Kunden i forbindelse med behandling av ordrer. 

Vi gjør oppmerksom på din rett til innsyn i personopplysningene som vi behandler, og at disse til enhver tid kan kreves slettet. Ønsker du mer informasjon om dette eller sletting av dine opplysninger, kontakt vår kundeservice på kundeservice@merkmini.no.

Merkmini.no gir ikke informasjon videre til tredjepart i noen henseende, dog unntatt de offentlige myndigheter. De data som oppgis ved registrering som ny kunde er fortrolige, og ansatte hos Merkmini.no er underlagt taushetsplikt.

9. Skader som følge av Merkmini.nos produkter

Merkmini.no tar ikke ansvar for eventuelle skader på klær eller gjenstander som følge av bruk av Merkmini.nos produkter.

10. Personvernpolicy

Merkmini.no benytter piksler og informasjonskapsler (cookies) på disse nettsidene. De brukes til å gjøre trafikkmålinger og håndtere sesjoner. Piksler er små bilder som lastes inn etter hvert som du navigerer på nettsiden. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din. Piksler og informasjonskapsler gir oss informasjon om hvordan du bruker nettsiden og brukes blant annet til å forbedre din opplevelse av Merkmini.no, og vil ikke utgjøre noen sikkerhetsrisiko for deg. I tillegg benytter Merkmini.no informasjonskapsler og piksler fra Google og Facebook. Informasjonskapslene inneholder kun aggregert informasjon og ingen opplysninger som kan identifisere deg som bruker. Informasjonskapsler og piksler fra Google og Facebook kan brukes til å gi deg personifiserte og målrettede annonser på andre applikasjoner eller tjenester. For å reservere deg mot bruk av informasjonskapsler må du endre sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din. På Nettvett.no kan du lese om hvordan du endrer sikkerhetsinnstillingene i din nettleser. Merkmini.no selger ikke noe av den informasjonen som samles inn ved bruk av informasjonskapsler.

11. Endring i vilkårene

Merkmini.no foreholder seg retten til å endre vilkårene.
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, send en e-post til: kundeservice@merkmini.no

Merkmini.no
Postboks 42 Lilleaker
0216 OSLO

kundeservice@merkmini.no