Ordrebekreftelse

Ordrebekreftelser sendes automatisk ut til din e-post når du har gjennomført bestillingen din. Du kan forvente å motta ordrebekreftelsen senest 5-10 minutter etter at bestillingen er gjennomført.

Vanlige årsaker til feil:
i) Du har flere e-poster og bestilte med en annen e-post enn den du har sjekket.

ii) E-posten fra oss har havnet i din "søppelpost" (spam) eller "ufokusert" mappe. Sjekk om ordrebekreftelsen ligger der. Avsender er: kundeservice[@]merkmini.no.

iii) Noe gikk galt i vår check-out. Hvis du ble videresendt til siden som bekreftet at vi hadde mottatt ordren, så er sannsynligvis de to øverste svarene årsaken til at du ikke har mottatt ordrebekreftelsen på mail. Hvis du ikke ble videresendt til en side som bekreftet av vi har mottatt ordren, så har noe gått galt med bestillingen og du må bestille på nytt.

Dette kan vi hjelpe deg med:
i) Vi kan sende ordrebekreftelsen til deg på nytt, men dessverre kun til den e-posten du oppga ved bestilling. Det er ikke mulig å endre e-post.

ii) Hvis du er i tvil om ordren ble gjennomført, så kan vi sjekke det for deg. Du sender oss i så fall en e-post fra den samme e-posten som du oppga ved bestilling.